Kalligraferen leren?

Wil jij kalligraferen leren?Dat kan. In mijn studio in Peize (6 km vanaf Groningen) geef ik de Basiscursus Kalligraferen en Kalligrafiecursussen voor gevorderden. De cursussen worden tweewekelijks gegeven (tenzij anders vermeld) in groepjes van maximaal vier personen. Zo is er voor iedereen voldoende aandacht en kan er gewerkt worden in een ongedwongen en gezellige sfeer.

De edele kunst van het schoonschrijven
Kalligrafie wordt ook wel de edele kunst van het schoonschrijven genoemd. Deze schrijfkunst oogst bij velen bewondering door zijn prachtige sierlijke vormen. Bijvoorbeeld; een eigen gekalligrafeerde kaart naar iemand sturen, is altijd een bijzonder en persoonlijk cadeau.
Iedereen kan deze ontspannende manier van schoonschrijven leren. Er zijn geen bijzondere gaven of talenten voor vereist. Het is meer een zaak van oefenen.

Ontspannend
Kalligraferen werkt zeer ontspannend en mindful en is pure creativiteit gecombineerd met plezier en fantasie, maar ook met discipline en doorzettingsvermogen.
Kalligrafie is kunst en traditie tegelijk en laat elke tekst sprankelen.Wilt je op de hoogte gehouden worden van de nieuwe cursusdata of heb je andere vragen over de cursussen of speciale wensen voor bijvoorbeeld een workshop, vul dan het contactformulier in en ik neem contact met je op.


50004 bezoekers (97907 hits) sinds 8-1-2015
Powered by webXpress